Online vlees bestellen

Gourmet pakket

Iets te vieren? Of zomaar lekker tussendoor? Bestel online je gourmetpakket! Maak een keuze uit een van de pakketten!

Vanaf €6,75 p/p (volw)

Barbeque Pakket

Bestel online je barbeque pakket! Stel zelf samen uit de lijst of kies voor een standaard pakket. Incl sauzen, stokbrood en salades.

Vanaf €6,95 p/p

Droge worst bestellen

Bestel online droge worst! Heerlijke worsten perfect voor een borrelplank of gewoon tussendoor. Maak een keuze en bestel online!

Vanaf €3,75 p/stuk

Vleespakket Varkensvlees

In een pakket zitten de gangbare producten: zoals schouder-, rib- en haaskarbonade, hamlappen, varkenslappen, saucijzen, speklappen, schnitzel (ongepaneerd), verse worst, ribbetjes etc. In het pakket van € 240,- zit een heerlijke varkensrollade, varkenshaas en fricandeau.

Vanaf €60,-

Vleespakket Rundvlees

In het pakket zitten de gangbare producten. Zoals: gehakt, verse worst, saucijzen, hamburgers, riblap, stooflap, sucadelap, bieflap, soepvlees, tartaar, runderlap etc. In het pakket van €245, zit een heerlijke runderrollade, entrecote, ribeye en haasbiefstuk.

Vanaf €61,25

Vleespakket Bofkip

Bij ons schaf je de hele kip aan. Een kip weegt gemiddeld ongeveer 2,5 kg. Je kunt er voor kiezen om de kip in zijn geheel te laten bv. voor in de oven of aan het spit. Of je laat de kip uitsnijden voor pootjes, vleugeltjes en filet.

Vanaf €27,50

Combipakketten

Het is ook mogelijk om een combi pakket aan te schaffen. De verdeling van een combi pakket is 50% varken en 50% rundvlees. Eventueel kan een combipakket ook met kip worden aangevuld.

Vanaf €65,-

Restaurants

Voor restaurants hanteren we een aparte prijslijst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!