Biologische winkel in Uithuizermeeden

Onze biologische winkel is gevestigd in Uithuizermeeden in onze Slagerij. Omdat we in de omtrek een van de weinig plekken zijn waar je terecht kunt voor biologische producten is ons assortiment uitgebalanceerd en zeer compleet. We streven er naar dat je in principe je volledige boodschappen bij ons in de winkel biologisch kunt kopen.

Ook hebben we veel lokale producten in de winkel. Honing van de lokale imker. Kaas en zuivel van de lokale boer. Zelfs onze pasta- en graanproducten komen van de lokale biologische boer.

Scroll naar beneden voor een indruk van ons volledige biologische assortiment!

Biologische Groenten en Fruit

Onze groente- en fruit afdeling is een volwaardige afdeling waar je terecht kunt voor al je groente en fruit van het seizoen. Alles wat in onze schappen ligt is door ons zelf biologisch en zo veel mogelijk lokaal ingekocht. We hebben hiervoor goede contacten met lokale producenten en weten daardoor waar je groente en fruit vandaan komt. Zo hebben we in de zomer vaak groente van de Eemstuin en Aurora, allebeid ook in Uithuizermeeden. Lokaler kan het niet!

Omdat we gaan voor een volledig biologisch aanbod hebben we niet in elk seizoen elke soort groente of fruit. Weet je een keer niet wat je moet koken? Niet getreurd, bij onze recepten vind je altijd wel iets dat je in het juiste seizoen kunt klaarmaken!

Biologische zuivel en kaas

Onze zuivel en kaas is allemaal biologisch en komt van zo dichtbij mogelijk. Van kleikracht in Winsum tot aan WaddenMax zuivel aan de waddenkust. Ook bieden we Weeribben zuivel aan, iets verder weg, maar erg populair bij onze vaste klanten!

Al onze zuivelproducten zijn verpakt in herbruikbare glazen verpakking. Hier zit statiegeld op, dus gooi de flessen niet weg! Je kunt de flessen schoon, met dop weer bij ons inleveren.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal in huis hebben? Neem eens een kijkje in onze biologische winkel in Uithuizermeeden!

Biologische Graanproducten en Brood

Veel van onze graanproducten, zoals pasta, meel en bloem komen van wel heel dichtbij. Het biologische en lokale bedrijf Landgoud uit Kloosterburen levert sinds een aantal jaren hun producten in onze winkel.

Ook voor brood kun je bij ons terecht. We zijn een afhaalpunt voor het Brood-depot een kleinschalige zuurdesembakkerij uit Westernieland. Elke zaterdag kun je bij ons je versgebakken broden van het brood-depot afhalen.

Biologische eieren, kruiden en nog veel meer!

Onze eieren (blijeren gedoopt) komen van échte vrije uitloop kippen die volop de gelegenheid krijgen om hun eigen gelukkige kippenleventje te leven. Wij vinden dat je dit proeft!

Ook hebben we een uitgebreid assortiment lekkere biologische kruiden. Dit wordt los verkocht, neem gerust je eigen potje mee om te vullen. Heb je geen potjes, geen probleem, ook deze zijn bij ons verkrijgbaar.

Daarnaast hebben we ook nog een uitgebreid randassortiment aan ecologische schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, zeep, persoonlijke verzorging en hygiëne producten. Eigenlijk alles wat je bij een reguliere supermarkt kunt vinden, maar dan biologisch.

Ons assortiment is altijd in beweging en we zijn altijd op zoek naar goede, lokale en biologische initiatieven. Heb je een vraag over ons assortiment of weet je een mooi product dat we zouden moeten toevoegen?